YRITYS

Sähkötyö Teho on loppuvuonna 2023 perustettu kotien pieniin ja suuriin sähkötöihin keskittyvä yritys.

Tehokas yritysperhe

Sähkötyö Teho kuuluu Teho-yritysperheeseen, jonka muut yritykset ovat Timanttiporaus Teho Oy, Timanttityö Titaani Oy, Autohuolto Teho Oy ja Juhlakellari Teho. Yritysperheen perustajina ja omistajayrittäjinä toimivat Joonas Kunnari ja Joni Yletyinen. Sähkötyö Tehon yrittäjänä toimii Miika Saviaro.

Teho yritysperhe

Luotettava ja ammattitaitoinen

Sähkötyö Teho Oy perustettiin loppuvuonna 2023. Yritys erikoistuu monenlaisiin sähköalan palveluihin kuten sähköasennuksiin, huoltoihin ja korjauksiin.
– Tiedämme, että kilpailu alalla on kovaa, mutta meillä yrittäjillä on vahva usko omaan osaamiseemme ja tekemiseemme. Uskon, että asiakkaat kaipaavat luotettavaa ja ammattitaitoista sähköalan yritystä, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluita, Miika kertoo.

Sähkötyö Tehon tavoitteena on laajentua ja kasvaa nopeasti. Miika, Joonas ja Joni panostavat asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin palveluihin.
– Teemme kaikkemme ylittääksemme asiakkaiden odotukset ja toivottavasti se alkaa näkyä asiakaskunnan kasvuna. Haluamme saada mainetta luotettavuudesta ja ammattitaidosta ja toivomme, että hyvät suositukset alkavat levitä.